“Liseth & The Lost and Found” in de showroom van autobedrijf Probaat

Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert het concert van “Liseth & The Lost and Found” in de showroom van autobedrijf Probaat!

Liseth Horsten, Eric van Dijsseldonk en Lucas Beukers vormen samen het trio “Liseth & The Lost and Found” – singer-songwriter, americana

——————————————————————–
Wanneer: vrijdag 26 januari
Waar: Leharstraat 21, 5011KA, Tilburg.
——————————————————————–
Inloop concert: 20 uur
Aanvang concert: 20:30
Einde concert: 21:30
Entrée: 10 Euro incl koffie en thee
——————————————————————–

Na een jaar van solo optredens, duo optredens met gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk en andere muziekprojecten, is het weer tijd voor singer-songwriter Liseth Horsten om met haar trio aan de slag te gaan: ‘Liseth & The Lost and Found’ – aangevuld met contrabassist Lucas Beukers – speelt eigen repertoire van Liseth, soms aangevuld met een handvol songs van Eric en eigen interpretaties van americana helden zoals Neil Young en Gillian Welch.

Eric van Dijsseldonk is voor de liefhebber van rootsy popmuziek geen onbekende: hij speelde bij o.a. JW Roy en sixties band The Revolvers, deed theatertournees met Ricky Koole en Leo Blokhuis, en is ook zelf actief als zanger en liedjesschrijver. Lucas Beukers is een van de meest gevraagde bassisten uit Tilburg; hij speelde met o.a. Gé Reinders, Frederique Spigt en Marcel de Groot, en is te horen op CD’s van uiteenlopende muziekprojecten.
Liseth Horsten zelf is volgens haar fans en bandgenoten misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg. Ze schrijft wonderschone folky americana songs met een country-knipoog. Kijk en luister de website: www.lisethhorsten.nl
Kijk en luister Liseth & The Lost and Foundlive:
https://youtu.be/bWrJYqEgvdk
https://youtu.be/gIqdWa76N6k

Reserveer tijdig voor dit bijzonder trio!

Jos van den Biggelaar & Fred Maasen
Autobedrijf Probaat

Henk Verhoeven
Stichting Kunstprojecten Tilburg

reserveren via: info@kunstdichterbij.nl

Open Whatsapp
app ons..
Hallo,
app ons op werkdagen tussen 8:00 en 17:30