28 oktober 2016 is het zo ver…

De ‘Soolparty’ komt er weer aan!

De ‘Soolparty’is dit jaar wederom bij Autobedrijf Probaat. Het is op zaterdag 8 oktober en aanvang is om 20.30uur bij Autobedrijf Probaat, Leharstraat 21. Kaartjes kosten € 10,00 per stuk en kunnen worden gereserveerd bij Autobedrijf Probaat of Stomerij Texon. info@autoprobaat.nl info@texon.nl

De kaartverkoop start vanaf maandag 5 september. Eventuele vragen? Bel dan 013-5357171 en vraag naar Fred.

Dit jaar wordt de avond georganiseerd door de ‘Noordmannen’, een initiatief van: Autobedrijf Probaat, Bloemenzaak Magnolia, Frans van de Sande Piano’s en Restaurant de Oude Stokerij. De optredens van dit jaar komen van de bekende souldames, ‘Three Times a Lady incl. Band en 3 verschillende DJ’s, DJ Toon, DJ Johnny en DJ Susanne. Het beloofd een spetterende en swingvolle avond te worden. Voetjes van de vloer en swingen maar!

Zoals bekend bij de meeste van onze vaste bezoekers gaan alle inkomsten en het sonsporgeld (we hebben maar liefst 55 sponsoren) naar het Inloophuis Midden Brabant aan het Wilhelminapark. Het inloophuis is een organisatie voor alle mensen die met kanker te maken hebben. Wil je meer weten over het inloophuis? Ga dan naar: www.inloophuismiddenbrabant.nl Wilt u wellicht een extra donatie geven? Dat kan! U kunt doneren op: RABO NL93 0311 8342 72 t.n.v. Soolparty 2016.

Maar bel op tijd want vol is vol!

Wij hopen jullie allemaal te zien op 8 oktober op de ‘Soolparty’!

Fred, Jos en Johnny

Open Whatsapp
app ons..
Hallo,
app ons op werkdagen tussen 8:00 en 17:30