Stichting Kunstprojecten presenteert De Coup!!

Dit weergaloze huiskamerconcert mag u niet missen! Het concert vindt plaats in de “huiskamer” van Autobedrijf Probaat aan de Leharstraat 21.

18 november komt de Coup naar Autobedrijf Probaat om een uur lang hun Klezmer klanken tentoon te spreiden. Aanvang van dit spetterende optreden is 20.30 uur en inloop is vanaf 20.00 u.

Noteer deze datum maar vast in uw agenda want het beloofd weer een heerlijke avond te worden.

Reserveringen gaan via Kunst Dichterbij onder de regie van Henk Verhoeven.
Entree voor deze avond: € 10,00.
Bij entree krijgt u gratis thee of koffie. Na het optreden zal de eerste consumptie gratis zijn. Deze wordt u aangeboden door de Heren van Probaat. Uiteraard is er ook een hapje, deze keer hebben wij daar El Chileno voor ingehuurd.

De Coup timmert al 28 jaar aan de weg met hun Klezmer muziek in een inmiddels 10 koppige bezetting, 3 vrouwen en 7 mannen. De Coup is ontstaan op een camping in het Franse Amboise. Een vriendenclub, allen musici die op de camping het een en ander bij elkaar tokkelden. In ruil voor een flesje rosé betoverden zij de volgestroomde terrassen met hun onmiskenbare Joodse en Zigeuner muziek. De Coup speelde eerder op het Gipsy festival, het Hongaarse Szigetfestival, het Unter den Brucken festival in Berlijn, Burkina Fasso, vele steden en dorpen in Frankrijk en uiteraard ook in Nederland op vele festivals. De Coup is uitgegroeid tot een allround orkest in hun categorie. Vrolijke, gejatte nummers worden afgewisseld met een speciaal geschreven nummer voor de Coup van de componist Roger Morena Rathgeb van het Requiem voor Auschwitz, Mèdje, Mèdje.

Stilzitten zal moeilijk worden deze avond, de energie die deze band uitstraalt zal u verleiden tot het wagen van een dansje, of minimaal op de stoel mee te bewegen. (Bijna) alles mag deze avond in de showroom van Autobedrijf Probaat.

Op tijd reserveren zou fijn zijn i.v.m. het aantal stoelen en de catering.

Reserveren via : info@kunstdichterbij.nl of info@autoprobaat.nl

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens,

Henk Verhoeven Stichting Kunstprojecten
Jos van den Biggelaar en Fred Maasen De Heren van Probaat alias ‘De Noordmannen’

Open Whatsapp
app ons..
Hallo,
app ons op werkdagen tussen 8:00 en 17:30