Bosch Car Service

Bosch Car Service: Compleet, Goed, Betaalbaar

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én controles die verband houden met het seizoen, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!

Uw auto is in goede handen

Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen aan ons via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer.

Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom volgen wij als BCS autobedrijf per jaar minimaal 6 cursussen. Door de grote diversiteit aan trainingen zijn wij in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken auto’s.

Uw auto is dus bij ons als Bosch Car Service autobedrijf in goede handen!

Kortom, voor al het onderhoud in de breedste zin van het woord!

WhatsHelp.io widget